Kunststof & Duurzame Tuinmeubelen

Tuinmeubelen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Natuurlijk is er ook duurzaam tuinmeubilair verkrijgbaar voor in jouw tuin. Bij Loll Designs maken ze unieke en duurzame kunststof tuinmeubelen van uitsluitend 100% herbruikbare grondstoffen. Milieuvriendelijke tuinmeubelen dus.

Kunststof Tuinmeubelen van Loll Designs

Kunststof tuinmeubelen hebben als groot voordeel dat deze enorm sterk zijn en daarom generaties lang mee kunnen gaan (en wel tot 18x geheel opnieuw te recyclen). Deze duurzame tuinmeubelen zijn gemaakt van hard plastic en zijn daarom weerbestendig.

Naast het duurzame en milieuvriendelijke karakter van deze kunststof tuinmeubelen geeft het nog meer voordelen, zo zijn deze tuinmeubelen van Loll Designs te verkrijgen in 9 unieke kleuren en designs. Bij Loll Designs vind je zo verschillende design tuinmeubelen voor in iedere moderne tuin;

  • Kunststof Tuintafels;
  • Kunststof Tuinstoelen;
  • Kunststof Tuinbanken;
  • Kunststof Plantenbakken.
Kunststof en Duurzame Tuinmeubvelen van Loll Designs - YEP Outdoor

Moderne, duurzame en ecologische tuinmeubelen

Loll Designs is een Amerikaanse producent van moderne, duurzame en ecologische tuinmeubelen. De weerbestendige tuinmeubelen en tuinaccessoires zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en daarom milieuvriendelijk.

De kunststof meubelen hebben een uniek design en zijn gemaakt van hergebruikte plastic melkfles. Per stoel worden zo circa 320 plastic melkflessen gebruikt.Is het tuinmeubilair aan het eind van zijn levensduur? Dan kan deze worden gerecycled tot een nieuw duurzaam product.

Op zoek naar kunststof DESIGN tuinmeubelen?

Ben je op zoek naar design kunststof tuinmeubelen? Bekijk dan het gehele assortiment aan duurzame producten op de website van Loll Designs!