Moderne design tuinmeubelen

Loll Designs heeft een uitgebreid aanbod aan exclusieve tuinmeubelen. Het tuinmeubilair beschikt over unieke moderne designs en zijn daarnaast gemaakt van 100% gerecyclede producten. Dat maakt deze exclusieve tuinmeubelen ook nog eens heel duurzaam.

Exclusieve Tuinmeubelen

We mogen pas van exclusieve tuinmeubelen spreken als de tuinmeubels tot in de puntjes zijn afgewerkt. Door gebruik te maken van unieke en milieuvriendelijke materialen is een stijlvolle uitstraling van deze duurzame tuinmeubels gegarandeerd.

De exclusieve tuinmeubelen van Loll Design zijn gemaakt van kunststof. Zo zijn de tuinmeubelen onderhouds- en slijtvrij en heeft het daardoor een lange levensduur. Het design tuinmeubilair is te verkrijgen in unieke kleuren en designs. Zo vind je bij Loll Designs exclusief tuinmeubilair, bestaande uit:

  • Design Tuintafels;
  • Design Tuinstoelen;
  • Design Tuinbanken;
  • Design Plantenbakken;
  • Design Tuinaccessoires.
Moderne design tuinmeubelen - YEP Outdoor

Design buitenmeubilair van Loll Designs

Het design buitenmeubilair van Loll Designs is gemaakt van herbruikbare en milieuvriendelijke grondstoffen. Dat maakt het tuinmeubilair nog unieker en mooier!

De moderne tuinmeubels hebben een uniek design en zijn gemaakt van hergebruikte plastic melkkannen, wel meer dan 400 kannen per stoel. Is het tuinmeubilair aan het eind van zijn levensduur? Dan kan deze worden gerecycled tot een nieuwe, duurzame exclusieve set aan buitenmeubilair.

Op zoek naar modern tuinmeubilair?

Ben je op zoek naar modern tuinmeubilair? Bekijk dan het gehele assortiment aan design tuinmeubelen op de website van Loll Designs!