Onderhoudsvrije & Slijtvaste tuinmeubelen

Design tuinmeubelen met een lange levensduur; dat is het 100% gerecyclede, kunststof tuinmeubilair van Loll Designs. De tuinmeubels van Loll Designs kunnen goed tegen sneeuw, regen, vorst en fel zonlicht en gaan daarom lang mee. Zo geniet je extra lang van het fijne comfort en de unieke uitstraling van de producten.

All seasons tuinmeubelen van Loll Designs

Heb je geen zin in gesleep van tuinmeubilair als het buiten wat begint te regenen of sneeuwen? Dan zijn de all seasons tuinmeubelen van Loll Designs waarschijnlijk iets voor jou. Kunststof tuinmeubilair heeft als voordeel dat het jarenlang mee gaat, daarnaast zijn de producten onderhoudsvrij. De kunststof design tuinmeubelen zijn voorzien van een speciale beschermlaag wat krassen en verkleuring tegengaat.

De onderhoudsvrije tuinmeubelen zijn naast dat ze generaties lang meegaan ook nog eens milieuvriendelijk. De tuinmeubels bestaan namelijk voor 100% uit teruggewonnen materiaal. Daarnaast zijn de producten van Loll Designs verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren.

Onderhoudsvrije Tuinmeubelen van Loll Designs | YEP Outdoor

Duurzame, all weather tuinmeubelen

Deze duurzame, all weather tuinmeubels worden ontworpen en geproduceerd door het Amerikaanse Loll Designs. Deze leverancier van tuinmeubelen produceert tuinmeubelen op basis van herbruikbare stoffen, zoals plastic melkkannen. Zo bevat elke duurzame tuinstoel ongeveer 400 melkkannen.

Is de tuinset toe aan vervanging? Dan kan het tuinmeubilair weer gerecycled worden naar een nieuwe set.

Leverancier van onderhoudsvrije en slijtvaste tuinmeubelen

Ben je op zoek naar design en onderhoudsvrije tuinmeubelen? Bekijk dan het gehele assortiment aan all seasons tuinmeubels op de website van Loll Designs!